Siiri on syntynyt 18.6 ja sai nimen Terasroos Billy Jean, annoin kutsumanimen Siiri. Siiri nimi tuli suoraan almanakasta, katsoin syntymäpäivää ja sinä päivänä oli Tapion päivä, joten seuraavana päivänä olikin sitten Siiri.

Tässä on Siirin vanhemmat

 

JUN SERT, 2 X SERT. Terasroos Buddhas Blessed Rose eli Zummi 

ESTJH, LTJCH ,LVJCH, BALTJCH, ESTVCH; LTCH, LVCH; BALT CH, RUS CH; BEST BORN IN ESTONIA 2010, EESTIN PARAS KOIRA 2010                      Catalinas-Dogs Zorro Junior eli Zorro.

Vaalea on emä ja musta on isä.Emä Zummi.Siirin isä Zorro.

Koirakuume oli vaivannut  koko vuoden siitä asti kun meidän 15-vuotias  pegingeesimme Tiitu kuoli viime kesänä 2 päivää juhannuksen jälkeen. Aluksi tuo mies kovasti vastusti koiran hankkimista ja tietysti edelleenkin on vähän vastahankaan, mutta on aivan myyty Siirin kuvista ja tietää, etten voi elää ilman koiraa. Tiedän että Siiri tulee valloittamaan isännän  täysin saapuessaan meille. On jo valloittanut.

 

Tässä koko pesue, eli neljä pentua. Kolme urosta ja vain yksi narttu.

Halusin tehdä tämän oman blogin Siirille kovassa koirakuumeessa ja saisin jotain puuhaa siksi aikaa kun koiraa meille odotellaan. Niin, Siiri saapuu luoksemme vasta 11.10.2010. Siiri on syntynyt Tallinnassa Terasroosin kennelissä ja kun aloin kysellä koiraa Suomen Pekingeesi yhditykseltä, täällä ei ollut yhtään pentuetta, joten sain suositukset Terasroosin kenneliin täältä Suomesta. Heillä olikin siellä kaksi pentuetta toinen toistaan ihanampia pekingeesivauvoja. Olen saanut luvan  julkaista kasvattajan  ottamia kuvia jotka hän on ottanut Siiristä, joten lataan niitä tähän astutuksen alkuhetkistä alkaen.

Voiko olla suloisempaa.

Saanko esitellä pienen pegingeesivauvan,  tämä on Siiri.

Terasroos Billy Jean eli Siiri

Ikää on kolmisen viikkoa.

 Ihana pentu

 

Pennut nimetty Mickael Jaksonin kappaleiden mukaan, eli tässä Billy Jean.

Billy Jean eli Siiri

Veitikkamainen ilme.

Pari päivää sitten otetuissa kuvissa Siiri näyttää tälläiselta.

Vieläkin niin kovin pieni.

Malttamattomana täällä vauvaa odotellaan. Kasvattajan ottamat kuvat ovat loistavia ja hän on todellakin antanut luvan niiden julkaisemiseen.