Rekisteröinti ilmoitus on nyt tehty ja nyt odotellaan vain sirutuksia niin sitten tehdään lopullinen rekisteröinti. Nimien pähkäily on aina hankaluus, kun koko pentueelle haluaa nasevat nimet. Mitä nyt tässä olen seurannut näitä pikkuisia, niin kiva huomioida myöskin vähän luonteepiirteitä, mikäli niitä on jo selvillä. Poika oli varsin äänekäs aluksi, ei toki enää, vaan on tyytyväinen pikkuinen, tietysti myös tuo meidän jumppailija tyttö. Vielä eilen aamulla minulla oli vallan toiset nimet näille, mutta sitten vain yhtä´äkkiä kaikki kirkastui ja tälläiset nimet heille nyt sitten kleksin.

IMG_5732.jpg

Meidän jummpatytöstä tuli SMALL FURRY´S BEST BALLE-RINA

IMG_5723.jpg

Alkuun niin äänekkäästä pojasta tuli SMALL FURRY´S BE MY BARI-TONI

IMG_5731.jpg

Hänestä tuli SMALL FURRY´S BRAVE BET-TINA

IMG_5739.jpg

Meidän tumma neiti sai sitten nimekseen SMALL FURRY´S BETTER BEB-BINA

Muuten pentulaatikoolla voidaan hyvin , edelleen nukutaan ja syödään, mutta heti kun laatikon viereen istahtaa niin alkaa kova kuhina ja kävely ympäri laatikkoa, kaikki muuten kävelevät jo, sitten kun alkavat pysyä vähän hereillä teen niille alueen missä on kova pohja, jotta voivat leikkiä ja kävellä siinä. Eilen saivat ensimmäisen madotuksensa, sekä Saana, että pennut. Ovat kyllä kaikki niin ihania.

IMG_5713.jpg

Poika siinä lepäilee, kun vatsa on täynnä

IMG_5720.jpg

Äiti pesupuuhissa, nuolee ja hoitaa

IMG_5718.jpg

Syömäpuuhissa

IMG_5709.jpgIMG_5694.jpgIMG_5707.jpg

Jumppailija ja poika syövät ritirinnan

IMG_5677.jpg

Tumma tyttö

IMG_5679.jpg

Vaaleat ovat kuin kaksi marjaa, niitä ei meinaa millään erottaa toisistaan , olen välillä merkannut niinden painotkin väärin ja ihmetellyt. Niin myös nuo tummat ovat kuin kaksi marjaa sille erolla, että toinen on poika.