On taas ollut kiire viikonloppu. Emäntä lähti torstaina kokousmatkalle Tukholmaan ja kauhukseen huomasi, että oli ilmoittanut koiran lauantaiseen näyttelyyn ja laiva saapui Helsinkiin vasta 9.55 lauantaina ja Peket alkaisivat klo 12. Ei auttanut muuta kuin alkaa opettamaan isäntää miten koiraa esitetään näyttelyssä ja kävelyä. Isäntähän innostuikin yllättävästi ja alkoi harjoittelemaan koiran esittämistä. No lauantaina sitten laiva saapui ja kotimatka alkoi, soiteltiin ja aikataulu oli myöhässä reippaasti, kun pääsin sitten Tampereen rautatie- asemalle niin Siiri ei vielä ollut kehässä vaan siellä oli vielä parikin vuorossa ennen Siiriä.  Ei auttanut kuin ottaa taksi asemalta Pirkkahalliin ja ehdin kuin ehdinkin paikalle ennen H-hetkeä. Tuomari olikin sitten "nenätuomari", eli minulle siitä heti annettiinkin ohjeet ja varoitukset, kun nämä konkarit olivat kehässä olleet.  Siiri saikin kuitenkin aivan loistavat arvostelut, mutta tuomari selitti minulle, että Suomessa on nyt uusi sääntö Peken nenä/hengitys elimistä. Muut kertoivat, että sierainten koolla ei itseasiassa ole mitään merkitystä vaan ne on muut elimelliset seikat, jotka vaikuttavat hengitykseen.

Tässä tarkka nenätarkastus:

Siiri antaa kiltisti tutkia, ja koitella.

Tässä kirjoitetaan arvosteluja.

Arvostelut olivat seuraavat. Tuomari oli Greg Eva. " Good intelligent dog. Moves well, good shoulders, healthy companion, typical rolling walk. Dog has well clean coat & strong teeth. Tehere is need a consenrate the nose and breeding at new rules in Finland". Siiri sai Jun EH:n.

Sivuilla on vielä video Siirin kauniista kävelystä. Siiri esiintyi aivan upeasti kuten videolta näkyy. Kokemusta alkaa olla. Kaikki  peke konkarit antoivat Siiristä hyvää palautetta ja kannustivat jatkamaan näyttelyissä käymistä. Eiköhän me jatketa...