Paljon on ehtinyt tapahtua siitten viimeisen kirjoittamisen. Siirin  2-v syntymäpäiviä vietettiin herkuttelun merkeissä!Siiri 2-v 18.6.2012

Olemme aloittaneet Barffauksen eli raakaravinnon, lihaa ja luita! Olen saanut hyviä ohjeita sen aloittamiseen kokeneemmilta Barffaajilta.  Koirat ainakin nauttivat ja syövät aina kaiken, mitään ei jätetä. Aamiaiseksi on kalkkunan siipiä, niistäkään ei jää muruakaan syömättä. Mustista ja Mirristä saa kaiken valmiina, ei tarvitse itse miettiä miten koiran ruokkii, kun kaikki on sekoitettu valmiiksi.  Koiran hampaat pysyvät todella hyvinä tämän ruokinnan ansioista.

 Siirille odotellaan juoksua ja tietysti tulevaa astutusta ja kaikkea sen mukanaan tuomaa uutta touhua.  Jännittää etukäteen miten kaikki menee.  Koko syksy on varattu Siiriä ja mahdollisia pentuja varten. Yhdet pennut olen teettänyt lassiella 80-luvun puolivälissä. Siinä riitti touhua silloinkin.  Kiinanpalatsikoiran synnytykset eivät ole aina aivan helppoja, joten jo se jännittää, meneekö kaikki hyvin. Onneksi Tampereella on päivystävä eläinlääkäriasema, jossa on toimintaa vuorokauden ympäri, jos tulee jotain ongelmaa niin on siellä tuki ja turva. Marina Roos ( Siirin kasvattaja) on luvannut olla myös tukena netin kautta. Onneksi näitä kasvattajia on tullut tutuksi muitakin, joilta voi kysyä neuvoa tarpeen tullen.Juhannusta vietettiin perinteisissä merkeissä mökillä, tässä lenkille lähdössä.Kurjenpolvet kukoistavat mökillä.Juhannus on kukkien aikaa.Sananjalat tuoksuvat ja keto on täynnä niitä.Koirat juoksevat niin, että välillä pitää pysähtyä huilaamaan.Tässä taas kisaillaan yhdessä.Siiri määrää tahdin, eli on aina edellä ja Baron perässä.Metsätiellä on ihanaa juosta, kun saa olla vapaana, eikä tarvitse pelätä autoja.


Hyttysiä on parveittain koirien ympärillä. Eivät pahemmin koiria häiritse. Meitä sitäkin enemmän.Juhannusaaton sauna lämpiää.Bentleyllä olimme juhannustansseissa Juhannuspäivänä.