Hei vihdoin pääsen taas päivittämään blogia! Matkailupuolen blogiin olen saanut kuvat liitettyä ja nyt olen tähänkin jonkin verran palautellut kuvia. Osa on vielä arkistojen kätköissä ja tuntuu, että osa kuvista on kadonnut bittiavaruuteen. Nyt laitan tähän kuvia kesän eri tapahtumista. Kesällä ostin uuden kamerankin, josta on todella paljon iloa, etenkin koiria kuvatessa.Eilen kävin katsomassa peken pentuja Marja Askolan luona.22pvää vanhoja pekevauvoja. 2 poikaa.3 viikon vanhoina jo ottavat ensiaskeleita ja alkavat leikkiä.Tässä hellä äiti ruokkimassa vauvojaan.Kyllä on suloinen viisikko! 4 poikaa ja oikeassa reunassa on tyttö. Kaikki pennut on varattu.

Siirin astutus ei vielä onnistunut kesäjuoksusta, yritämme ensikeväänä uudestaan! Penkuumeessa oli pakko päästä  katsomaan peken pentuja.
Marja Askolalla on juuri nyt pennut, minulle tarjoutui tilaisuus vierailla Marjan luona katsomassa näitä ihanuuksia.Baron joskus niin hellyydenkipeä ja kaipaa syliin ja sohvalle, "mamman lellipoika".


Syksyinen sunnuntai Mach Showssa koirien kanssa ja isäntä ulkoiluttaa autoaan vielä kun on hyvä keli.Olemme niin ylpeitä meidän hienosta näyttelypäällisestämme, joka on käsityönä tehnyt ja suunnitellut Tarja Aarnio.

Siiri match showssa. Neiti on nykyään kuin kotonaan näyttelykehissä, häntää heilutetaan koko ajan. Saa nähdä miten käy kun ollaan sisänäyttelyssä!Baronkaan ei oikein pidä hallinäyttelyistä. Tässä kävellään hienosti.Siiri on vaan kaunistunut ja Siirillä on aivan ihana luonne! Siiri jaksaa aina katso suoraan silmiin, juuri kuten tässä kuvassa.Baronin päivätorkut pihassa.Siiri ja Baron.


Baronin naurava naama!Siiri nauttii syksyn auringosta.Baron loikkii Siirin ympärillä ja kutsuu leikkiin.Siiri päättää itse milloin leikitään ja milloin ei.Baron luovuttaa!19.8.Heinolassa Baron vara-sert


Siiri vauhdissa, uudella kameralla kuvaaminen on hauskaa!Baron vauhdissa!Takapihan portinvartijat!Sitten sisään huilaamaan.


Välillä Baron loikkaa sängylle.My love, voit tuota palvovaa katsetta!Näyttelyissä käytiin ahkerasti kesän aikana! Tässä ollaan Raisiossa.


Apulaiset auttamassa marjanpoiminnassa.Leikkiin kutsu.
Koirien ihanaa ja huoletonta leikkiä!Kukkaistyttö!Apilapellossa.
Lammilla 15.7 Baron SA, Sert ja ROP, hienoa jo toinen tänäkesänä.Kesävieraitakin kävi mm. Jesse.Pasi, taitaa vävypoika katsella ravituloksia.


Mirka nautiskelee pallotuolissa.


Ihania kesämuistoja, kesä tuntui tänä vuonna niin lyhyeltä. Aurinkoisia ilmoja oli todella vähän.Koirat viihtyvät laiturilla, mutta siellä on oltava mukana.Vesi kiinnostaa, olemme sen verran kastaneet koiria vedessä, että tietävät mitä se on.Veneretkillä käytiin myös, Siiri ja Baron ovat aina innokkaasti mukana.Veneessä on kiva tähystellä maisemia ja joutsenia.Tähystäjä Baron.Kävimme myös lomamatkalla Savossa Varpaisjärvellä koirien kanssa.Siellä ihana eläkeläisheppa.Vuorasimme asuntovaunun, sen kanssa oli kiva vierailla, kun oli nuo koirat matkassa. Tässä tuttavaparimme.Joutsenpariskunta järvellämme.Järvimaisemaa.Tyynellä ilmalla järvi on niin kaunis!Aitauksessa viihdytään nurmella.Toimme kuumalla ilmalla altaan, johon voi koira välillä pulahtaa vilvoittelemaan.Vuorotellen käydään vilvoittelemassa.