Olemme saaneet nauttia kauniista kesästä ihan elokuun viimeiseen päivään asti. Kyllä helpottaa pennun siisteysopetusta, kun ilmat on lämpimät ja voidaan olla paljon ulkona.. Olemme tällä viikolla ottaneet Bebiä mukaan aina kun vain mahdollista, että tottuu kulkemaan ja tuo autoilu on ollut Bebille aikamoinen sietokykyä ärsyttävä asia. Jo aivan ensimmäisellä  automatkalla Bebi oli se joka huusi koko automatkan, kun muut pennut nukkuivat tyytyväisenä ja sitä huutoa on jatkunut aivan koko ajan, joten nyt olemme alkaneet siedättämään Bebiä automatkoille.

IMG_7226.jpgIMG_7223.jpgIMG_7227.jpgIMG_7228.jpg

Mökillä tutstumassa ympäristöön

IMG_7229.jpg

Sunnuntaina lähdimme käymään mökillä, ajomatkaa onneksi vain vajaa 1 tunti, alkumatka alkoi tuttuun tapaan huudolla, emme kiinnittäneet mitään huomiota huutoon, välillä juteltiin vain rauhallisesti, pikkuhiljaa neitii tyyntyi, häkissä oli pohjalla viilennysalusta ja lelu, loppumakta sujuikin jo aivan rauhallisesti ja samoin paluumatkan Bebi oli aivan huiljaa. Mökillä riitti hajuja ja tutkittavaa, Kotona sitten uni maistui eissun jälkeen.

Pentukoulussa opimme luoksetuloa ja myös erilaisten äänien kohtaamista ja sietämistä, myös opimme menemään pineen laatikkon namin kanssa, eli pikkutemppuja, tämän ikäinen pentiu on niin helppoa opettaa namilla ja kehuilla tekemään kaikenlaista.  Puntissa roikkumista on kaikilla roduilla ja siihenkin on lääke, että pysähdy, yritä olla paikallasi ja liikumatta, jos hampaat jäävät kiinni niin rauhallisesti irroitetaan puntista ja myös kaikki toiminta pennun kanssa tehdään rauhallisesti myös pentua silitetään rauhallisesti hitain liikkein. Pennun kanssa ei kannata juosta, antaa pennun juosta itse, mutta ei juosta pennun kanssa, se houkuttelee pentua tarttumaan lahkeisiin. Sen lisäksi opimme monta asiaa pennun käytöskestä. Rohkeutta Bebi on saanut lisää, on selvästi rentoutuneempi koulussa, aluksi vähän jännitti.

Kangasalla oleva Musti ja Mirri kutsui meidät esittelemään Kiinanpalatsokoiraa rotuna 14.9,heidän myymäläänsä. Bebi ja pari aikuista tulee mukaan. Saana ja Allu varmaankin tulee kanssamme tilaisuuteen. Hieno juttu kertakaikkiaan, ei tätä rotua juurikaan enää tapaa, kyllä kelpaa mennä antamaan tietoa tästä ihanasta  koirarodusta.

IMG_7250.jpgIMG_7249.jpgIMG_7248.jpgIMG_7247.jpg

Käytiin vähän ennakkoon tutustumaassa Mustiin ja Mirriin Bebin kanssa ja hienosti neiti siellä käveli ja liikkui.

IMG_7253.jpgIMG_7262.jpgIMG_7239.jpgIMG_7236.jpg

Aitaus on vielä pihassa, vaikka ei sitä enään paljoa käytetä, mutta välillä voi myös Baron olla ulkona yhtäaikaa, kun Bebi on aitauksessa.

_DSC0712%20%281280x849%29.jpg

Bebin turkki kasvaa vauhdilla. Tällä hetkellä ruokaillaan lähes raakaruualla, välillä keitän broileria, tai annan jotain muuta lihaa kypsennettynä, nappuloita on tarjolla, mutta niihin Bebi ei juurikaan koske.

_CSC0711%20%281280x848%29.jpgIMG_7263.jpg