Kaverini Kati on sitä mieltä, että Siiriä pitää viedä näyttelyyn, joten sitten me käydään ja onhan se kesällä kivaa. Tapaa muita Peke tuttuja ja kasvattajia joilta saa aina hyviä vinkkejä. Siiri saa samalla hyvää harjoitusta. Siiri on joskus hiukan arka, joten se tekee todella hyvää koiran sosiaaliselle elämälle.  Siiri olikin jo viikon hiukan alamaissa ihan selvästi, kun Helm,i bästis oli taas palannut Katin luo. Huomaa selvästi kuinka Siiri nauttii toisen koiran seurasta ja virkistyy huomattavasti! Hiukan pelkäsin mennä tuonne Karjaalle. Olin ihan selvästi pettynyt edellisenä pyhänä keltaisesta nauhasta, mutta ei se niin huono sitten ollutkaan, kuulin juuri eilen keskustelua siitä, että punaisia ja exellentiä on jaettu liikaa ja nyt tuntuu joka puolella olevan sama meininki, että siniset ja keltaiset nauhat jaetaan kaikille muille paitsi ihan niille huippukoirille, vain he saavat punaiset nauhat. Seurasin Pekekehän jälkeen Kiinana harjakoirien kehää ja siellä oli ihan sama. Vain parhaat saivat punaiset nauhat.

Siiri aurinkovarjon alla ja kattotuuletinkin on. Onneksi ei ollut aamusta niin kuuma.

Utopian Spark of Buddha PN 2. Kuvassa myös omistaja Gunilla Heinonen.

Svetlana Siirin tädin kanssa. Kaunis koira.

Saman ikäiset tytöt kehässä. Siiri ja Vesta.

Nurmikko oli liian pitkä, peket joutuivat hyppimään.

Siiri vauhdissa.

Tuomari edessä.

Siiri sai EH:n

Onko pakko jos ei tahdo!

Terasroos Buddhas Blessed Yasmin. oli PN 1 ROP

Kiva kun kaksi Terasroosin koiraa samassa kilpailussa. Terasroos Billie Jean Siiri ja Siirin täti Terasroos Buddhas Blessed Yasmin.

 

Siirin arvostelu oli seuraava. Tuomari Harto Stockmari:

"Narttumainen kokonaisuus. Vielä pieni pää, jossa oikea ilme. Hyvä eturinta. Hieman pitkä runko, jossa oikea paino. Turhan pitkä lanneosa. Köyristää hieman ylälinjaa, ( kyllä kait kun tuomari painaa  selästä). Hieman matala hännänkiinnitys. Ei halua käytää häntää tänään. Tarvitsee aikaa ja harjoitusta."

Runkon ja lantio tietysti näyttää pitkältä kun hantä on alhaalla ja hännänkiinnitys on  kyllä Sirillä mielestäni loistava, kun se häntä on ylhäällä, niin näyttää tosi hyvältä.

 

Helmi uusissa rattaissa, kyllä joku kärry on meillekin  kohta hommattava, tavaraa on aina paljon mukana.

 

Helmi olikin sitten PN 2 ja vara- Sertti.