Viime perjantaina löytyi Siiriltä ensimmäinen punkki, yöäk. Sain sen irti punkkipihdillä. Soitin heti siitä paikasta eläinlääkärille, että saisimme tehokkaan punkkilääkkeen. Nyt meillä on sitten liuosta, jota laitetaan 4 viikon välein koiran niskaan, häätää samalla kaikki ulkoloiset. Hyvä juttu!

Viikoloppuna meillä olikin sitten paljon tapahtumaa. Ensin oli taas isäntä lupautunut Kangasalan markkinoille vanhojen autojen kulkueeseen mukaan ja niinhän  mekin sitten Siirin kanssa lähdimme. Siiri sai ansaittua huomiota melkein enemmän kuin isännän ylpeys, eli auto. Siiri nautiskeli huomioista Bentleyn takapenkillä."Lady of the house".  

Iltapäivällä lähdimme mökille viikonloppua viettämään kauniissa keväsäässä. Paikka olikin jo Siirille tuttu olimmehan siellä useasti käyneet. Nyt jäimme sitten yöksi ensimmäistä kertaa Siiri on kyllä niin fiksu koira, että sopeutuu heti uusiin olosuhteisiin hyvin tyynesti. Mökillä saa olla irti, ei tarvitse pelätä autoja. Ajattelimme ensin, että pitää aidata Siirille oma alue, mutta huomasimme, ettei tarvitse, sillä Siiri kyllä oppi jo mihin saa mennä ja mihin ei. Siiri kulkee kiltisti sinne minne mekin. Rantaan  Siiri ei ole pyrkinyt.  Jos näyttää, että ranta alkaa kiinostaa niin sitten teemme Siirille aidan.

Teimme pari vuotta sitten  mökille uudet terassit ja Siiri nauttii terassilla loikoilusta.

Rantasaunalla nautimme makoisista löylyistä.

Siirillä on tähystyspaikka terassilta järvelle.

Tämä on muodostunut Siirille vakipaikaikaksi.

Sunnuntaina sitten huomasin Siirin raaputtavan toista korvaa ja kun katsoin niin korva oli aivan punainen, korvatulehdus! Seuraavanan päivänä saimme korvaan lääkkeeksi tipat, nyt alkaa olla korva jo paljon parempi.