Kyllä oli Siiriä niin ikävä koko matkan ajan. Siirillä oli niin hyvä hoitopaikka, että Siiri ei tainnut kaivata minua. Nyt kotona Siiri ei päästä  minua silmistään ollenkaan.

Siiri kävi ystäväni Katin kanssa myös tekemässä ensidepyyttinsä Tuusnimellä näyttelyssä. Siirillä oli sitten alkanut juuri ensimmäinen juoksu ja Siiristä tuli nainen. Ensiesiintyminen neidin osalta meni häntä maassa, tietysti sekin, että emäntä oli matkoilla vaati oman veronsa tuon hännän nostamisen osalta. Arvostelu sinänsä oli hyvä. Siiri oli kuitenkin I:s pentu.  Tässä hienot kuvat Siirin ensidepyytistä. Kuvat on ottanut taitava kuvaaja Katja Laurila.

 

kuvien copyt Katja Laurila/ www.kennelroyalettes.com

 

Siirin arvostelu

Tuomari Kristiina Ahlberg


Sopivan kokoinen feminiininen narttupentu. Pää saisi olla leveämpi erittäin kauniit silmät : Turhan suuri nenävekki. Hyvä kuono. Hyvä kaula ja niska Hyvät etukulmaukset ja luusto. Hyvä leveä rintakehä. Ikäisekseen hyvin vajonnut edestä. Oikea päärynämuoto runkoon tulossa. Hyvin kulmautunut takaosa. Erinomaisen hyvin hoidettu turkki. Ei tahdo tänään näyttää häntäänsä.

pentu 1