Hei tänä aamuna huomasin, että Siiri on jo sopeutunut aika hyvin. Eilen  illalla helliteltiin sohvalla ja Siiri kyllä osaa nauttia hellittelystä, makaili rentona ja käänsi jalat taivasta kohti, vääntäytyi aina, että lisää. Illalla sitten nukkumaan mennessä pari kertaa hyppäsi sänkyä vasten, että minä haluan myös sänkyyn. Näytin omaa petiä ja hän tyytyi siihen.

 

Siiri nauttii ulkoilusta

Oma piha on jo tuttu paikka.

Siiri alkaa myös tottua meidän rutiineihin. Aamulla on jo heti nälkä ja sitten lähdettiin aamukävelylle,  tavattiin naapureita, jotka kävivät tervehtimässä uutta perheenjäsentämme. Hyvin kävelyt sujuvat remmissä ja yhtään vahinkoa ei ole vielä sisälle tehnyt.   Ulkona olosta Siiri nautii ja hyppelee kuin pieni pupu. Olemme kävelleet ympäristössä ja sitten välillä omassa pihassa, jossa saa juosta vapaasti. Tänään Siiri saikin oikein vauhdikkaan hepulin ja juoksi ympäri pihaa. Yritin ottaa videolle sitä ja liitän sen tuonne sivuille.

 

Tuo häntä on tänään ollut koko päivän jo ylhäällä.

Harjottelimme tänään myös pöydällä oloa ja teimme pienen harjauksen, siitäkin tuntui Siiri nauttivan jalat kohti taivasta aivan rentona.

Liitin Siiristä videon sivuille. Siiri vauhdissa. Tuon oma varjo hiukan häiritsee.