Sunnuntaina eli eilen aikainen herätys ja matkaan Seinäjoelle lähdettiin klo 7. Olin ilmoittanut molemmat koirat Seinäjoelle. Siirin karva ei ehkä vielä ole ihan paras mahdollinen. Baron oli ensimmäinen esiintyjä, hiukan Baroniakin pelotti kun hallissa kaikui.

Baron sai ROP, Kp, eli huippuhieno saavutus. Siirin kehään meno olikin sitten kurja,kun juuri tuli kuulutukset ja neiti ei nostanut häntäänsä ja olisi halunnut pois kehästä heti. Siiri sai Jun  EH:n  Arvostelut kuitenkin olivat ihan hyvät.

Genesha Good Luck Baron arvostelu. "7kk vanha, kauniint leveät kasvot. Suuret tummat silmät, avoin kirsu. Painava nostettaessa. Aavistuksen pitkä kaula. Runko saa vielä syventyä. Hyvin kulmautunut takaosa.Häntä saisi olla aavistuksen korkeammalle kiinnittynyt Hyvä karva tulossa. Miellyttävä luonne" Tuomari Tiina Taulos.

Terasroos Billie Jean arvostelu," Hyvät kasvot. Silmät voisivat olla aavistuksen suuremmat, samoin kuin kirsu. Runko saa vielä kehittyä ja syventyä. Hännän kiinnitys voisi olla korkeampi. Saisi kantaa häntäänsä liikkeessä.Ylälinja voisi olla suorempi liikkeessä. Miellyttävä luonne":

Koirat olivat rauhallisempia, kun saivat olla yhdessä! Ei pelottanut niin paljon.

Baron tuomarin tutkinnassa.

Bron kävelee aika reippaasti.
 

Hienosti meni Baron oli ROP,KP pentuluokassa.

Tänä vuonna ei sitten näyttelyjä enää ole, emme mene Helsingin voittajanäyttelyyn. Katsotaan sitten ensivuonna, kun päästään junioriluokkaan. Siiriä ei nyt pakoteta kehään, mutta mukana voi olla turistina aina kun menemme. Kyllä Siiri sitten taas pääsee näyttelyihin ensivuonna,  kun alkaa aikuistua enemmän!