Tämä päivä on kokonaan vain oltu ja tutustuttu toisiimme, ei jätetä vielä yhtään yksin, pikku hiljaa sitten pieniä hetkiä aluksi. Viime yö meni hyvin, ei yhtään itkua eikä vikinää. Siiri oli sänkyni vieressä omassa iglussaan ja aamulla kun heräsin niin sen edessä. Vein heti ulos pissalle. Siirillä oli mukanaan runsas ruokakassi, josta on mistä valita, monelaista herkkua. Tyttö  syö kyllä hyvin.

Alkuun vähän apea olo, mutta paremmin joka hetki.Pikkuhiljaa Siiri alkaa leikkiä ja touhuta.
Ensimmäisellä kävelyllä Siirin kanssa.

Reipas neiti kävelee remmissä kuin vanha tekijä.

Siirillä oli mukanaan kansiollinen papereita, jotka oli tehty juuri Siiristä, oli kuin lasten neuvolakortti painokäyrineen ja kuvia sekä tietoa.  Kansio on kyllä hieno ja kiva kertomus Siirin alkuvaiheista ja sukujuurista yms. Hoito-ohjeet ja kaikki viralliset paperit yms.

Siiri tutkii uutta ympäristöä.

Siiri on todella reipas tyttö, ei ole yhtään vahinkoa sattunut vaan kaikki pissat ja kakat on tehty ulos.

Omaa pihaa tutkimassa.Siiri nauttii ulkona olosta ja pompppii kuin pieni pupu ulkona.

Liitin tuonne sivulaatikon http://jaminan.vuodatus.net/, jossa on kuvia Pandasta, Siirin veljestä joka on Turussa. Olimme Marjan kanssa yhdessä koiria Helsingistä hakemassa ja meillä aika kului mukavasti  vaikka jouduimme hieman laivaa odottelemaankin. Marjalle kiitokset seurasta ja sain  häneltä paljon käytännön vinkkejä monesta asiasta.