Lähdimme toiveikkaana mökille töihin ja siivoamaan mökkiö kesäkutoon. Helatorstai olikin hyvä päivä ja pakkasimme auton
täyteen tavaraa ja peräkärry myös. Aina saa raahata ensimmäisellä kerralla todella paljon tavaraa, että pääsee mökkeilyn alkuun.

Siivous oli nro 1, on aina hyvä siivota mökki katosta lattiaan. Koirat tietysti ihmettelivät koko touhua. Isäntä aloitti aitauksen teon, on mukavampaa lekotella mökillä ja muutenkin koirille turvallisempaa kun heillä on oma aitaus missä saa vapaasti olla. mökki on kuitenkin niin maaseutua ja erämaa alkaa aivan naapurista, jossa on myös karhuja, ilveksiä ja muita pienempiä petoja. Myös petolintuja, kuten huuhkaja ja haukkoja eri lajeja, kyllä lintukin saattaa pienen koiran ottaa jos sattuu lähelle!Piha on vielä haravoimatta ja koirien turkit keräävät roskaa ja haalaritkin jäivät kotiin. Siiri rappusilla.
Baronin pitää aina päästä korkealle katselemaan. Itse kiipesi penkille.Siiri nauttii mökillä olosta.Baronille kaikki on uutta ja ihmeellistä.Saatiin ne samalle penkille, taitavat ihailla lintuja.Meidän kullat!Muutamaan kuvaan taas saatiin koirat katsomaan oikeaan suuntaan. Kuvia pitää ottaa sarjalla paljon, ennenkuin onnistuu,