Vihdoinkin Allusta tuli Suomen Muotovalio, olin ilmoittanut Allun molempiin Tampereen näyttelyihin, lauantaina oli NORD näyttely, jossa tuomari tykkäsi kovasti Allusta ja Allu sai loistavat arviot oli ERI, mutta ei saanut SA:ta, kun Allu jotenkin venkuroi pöydäsllä, vaikka yleensä seisoo hyvin, niin tuomari ei saanut tunnusteltua selkälinjaa, hän laittoi vielä Allun kävelemään uudestaan, josko Allu olisi sitten seisonut kunnolla, mutta ei, niin jäi sitten SA saamatta, tuomari oikein harmitteli asiaa.

Sunnuntaina oli vuorossa hiukan etukäteen moitittu  tuomari, joka helposti jakaa jopa vihreitä Pekeille, Heinesche Laurent Itävallasta. Pelolla astelin kehään Allun kanssa, mutta tuomari pitikin Allusta todella paljon, vaikka ei ihan täydellisiä arvosteluja saanutkaan, niin Allu oli ERI, SA ja silloin tiesin, että nyt Allulle napsahtaa serttikin. Lopulta Allu oli sitten PU 3 kahden valiouroksen jälkeen SERT ja FI MVA ja res- CACIB. Hienoa, olin kyllä tyytyväinen tulokseen, plus että Viimeinen sertti on nyt saatu!

_CSC0416%20%281280x740%29.jpg_CSC0413%20%281280x848%29.jpg

Ei nyt saatu ihan täydellistä kuvaa, kun olin yksin ja kamera oli kotona.Kuvat otettiin Pirkkahallin ulkopuolella. Allu palkontoineen.

_DSC0396%20%281280x890%29.jpg

Epätoivosteti yritän asetella Allua kovassa tuulessa mallikkaaseen kuvaan