23.4.Meillä oli Helsingissä Peke kerhon erkkari, emäntä vaan on ollut koko viikon töissä joten tulosten kirjoittaminen on saanut odottaa. Olin ilmoittanut Saanan ja Allun. Saana ei nyt päässyt kehään silmänsä takia, joten vain Allu kehässä. Tuomarina meillä oli legendaarinen Albert Easdon! Allu oli Vara-sertti, seuraavilla arvoinnille.

" Black dock in super coat. Exellent head and expression. Flat skull. Well placed ears, Large round eyes giving a pleasing expression. Large nose with open nostrils. Needs more chin. Low tailset. Toplinen could be better." lopusta käsialasta en saa selvää!

Tuomari ihastui Allun päähän ja ilmeeseen! Eli Allun sijoitus oli NUO,ERI, NUK 1, SA, VARASERT.

Muut koirat meillä eivät halunneet esiintyä, olin ajatellut Baronia kotikoirakehään, mutta Baronin edellisestä näyttelystä on jo niin paljon aikaa, että herra ei halunut kävellä, kun oltiin Messarissa ja siellä oli meteliä ja kuulutuksia. Samin Siiri olisi voinut olla Allun kanssa parikilpailussa, mutta aina kun käveltiin niin häntä laahasi, joten ei sitten. Saana ja Allu on meidän esiintyjät, jotka nauttivat kehässä esiintymisestä.

Saanan silmä paranee hyvää vauhtia, edessä on vielä toinen leikkaun muutaman viikon päästä, jossa silmästä poistetaan siirrännäistä. Hyvin on Saana sopeutunut kaulurin kanssa elämään.

peke%204.jpg

Allu odottelee kehään menoa

_DSC0165%20%281280x1087%29.jpg

Peke%206.jpg

NUO, ERI, NUK 1, kuva Jaana Ikäheimo

peke%207.jpgpeke%209.jpg

Sertti ja Varasertti, kuvat Jaana Ikäheimo

Peke%202.jpg

peke%208.jpg

Kari otti osaa epäviralliseen mies ja peke Allun kanssa, tänä vuonna olivat 1. Kuvat Jaana Ikäheimo