Lunta ei ole vielä nähty kuin nimeksi. Tuntuu, ettei montaa vesisateetonta päivää ole ollut ja muutenkin on vuoden pimeisn aika. Koirien kanssa on niin tylsää kun ei pääse lenkille, ulkoilut tehdään pikaisesti ja heti, kun on kuivempi keli lähdetään kävelylle. Bebin koulu on nyt jo loppunut, yritetään namilla pitää oppeja yllä. Laumassa Bebi on oppinut pitämään puolensa, Tässä yksi päivä tuli vähän Baronin kanssa sanomista vessapaperirullan sisuksesta, oli hauska nähdä kuinka vahvasti Bebi puolusti itseään. Ei jäänyt alakynteen, eikä antanut Baronille periksi.Baron yleensä suhtautuukin hyvin Bebiin, tietää, että Bebi ei anna periksi.

Siirin kanssa käymme harvakseltaan akupunktiossa ja kävely sujuu melkoisen hyvin innostuu jo juoksemaankin.Nyt meillä on sitten toinenkin selkä-potilas, Allun alkoi laahata taka-päätään lokakuun viimeisenä, soitimme heti el.lääk ja siellä sanottiin, että Allulla on luultavasti välilevyn pullistuma ja ainoa hoito siihen on leikkaus ja ainoa paikka missä selkä voidaan kuvata ja leikata on Helsinki, joko eläinsairaala Aisti tai Hels. yliopistollinen el.sairaala. Soitin heti Aistiin ja saimme ajan seuraavalle aamulle klo 9, Alllu sai kipulääkettä el.lääk, että pärjäsimme seuraavaan aamuun. Aamulla ajoimme Helsinkiin el sairaala Aistiin, jossa kuulemma maan parhaat neurokirurgit. Bebi oli pakko ottaa mukaan, ei pentua voinut jättää päiväksi muiden seuraan. Aistissa lääkäri tutki Allun ja vaikutti siltä, että oikea puoli oli heikompi, Allu nukutettiin magneettikuvausta varten ja jos tilanne vaatisi leikkausta niin Allu leikattaisiin samoilla nukutuksilla. Välilevyn pullistuma löytyi lannerangan alueelta ja se pullistui juuri oikealle puolelle. No Allu leikattiin ja jo klo 15 aikaan saimme herillä olevan koiran kotiin ohjeineen. Fysioterapia piti aloittaa heti seuraavana päivänä. Heit kotiin päästyämme vei Allun ulos asioilleen ja jo heti siinä Allu otti askeleita ja teki asiansa. Ohjeeksi saimme pitää Allu erillään laumasta, mutta häkkihoitoa ei tarvinnut vaan sai vapaasti liikkua huoneessa ja ulkona, Aloimme heti tehdä harjoitteita, joihin saimme ohjeet sairaalasta. Allu on niin ihana ja helppo koira ja Allun kanssa yhteistyö sujjuu todella hyvin. Namia palkaksi niin kaikki sujuu. Fysioterapeutille saimme ajan heti seuraavalle päivälle ja heti tiistaina loitimme vesikävelyterapian, kuntuoutus kestää nyt aluksi 6 viikkoa ja sen jälkeen katsotaan missä mennään. Voin kertoa, että Allu kävelee nyt jo täysin normaalisti ja olen yhdistänyt Allun jo laumaankin, kun eiväthän nämä meidän koirat riehu ja Allu oli aivan masentunut, kun joutui olemaan eristyksissä. Allun leikkaus ja kuvaus oli todella kallista, nyt täytyy kyllä kiittää, että Allulla on vakuutus! Saimme moninkertaisesti vakuutuksesta maksamme summan korvausta, toki omavastuukin maksaa, mutta, kyllä kannattaa maksaa vakuutus koiralle.Eläinlääkäri Aistissa vakuutti, että Allu palautuu aivan ennalleen, kun on hyvä peruskunto koiralla. Hän myös kehui Allun selkäkuvia, että nikamat ja selkäranka on hyvässä kunnossa.

Sitten kuvia:

IMG_7869.jpgIMG_7868.jpgIMG_7867.jpg

Bebi, bebsikka Bebbiina, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Yritin neitiä kuvailla harjauksen jälkeen pallotuolissa, mutta se ei suinkaan ole helppoa.

IMG_7846.jpg

Allu ja Siiri pihassa kuntoilemassa

IMG_7840.jpgIMG_7839.jpg

Baroninkin nassu pääsi kuvaan.

IMG_7838.jpgIMG_7837.jpgIMG_7836.jpg

Äidin kanssa on kiva ulkoilla, kun äiti ei hermostu vaikka revitään korvista.

IMG_7835.jpg

IMG_7833%282%29.jpgIMG_7831.jpgIMG_7830%281%29.jpg

Bebi keksii pihassa piiloja puskista

IMG_7822.jpgIMG_7821.jpgIMG_7820.jpgIMG_7819.jpgIMG_7818.jpg

Bebi on niin kuvauksellinen

IMG_7817.jpgIMG_7811.jpg

Hoitopöydällä harjauksessa

IMG_7810.jpgIMG_7880.jpg

Mitäs sitten keksisi, heitetäänkö lelut lattialle?