Lähdimme eilen aamulla Raumalle näyttelyyn. Ilma oli sateisen viileä ja kyseessä oli ulkonäyttely. Tuomarina oli ruotsalainen  Hans Almgren ja Siiri sai  JUN, ERI , JUK 1. Olin todella tyytyväinen tulokseen. Siiri esiintyi kuin olisi ollut päivän kuningatar. Häntä oli pystyssä, seurasi ja seisoi rinnallani todella kauniisti koko ajan.Upeaa!  Kamera jäi kotiin.Mutta onneksi Siiristä Katja otti kuvia Tampereella. Arvostelu oli seuraavanlainen suomeksi käännettynä.

" Femininen pää ja hyvä kasvojen ilme, Avoimet kasvot, hyvä nenän sijainti. Leuan asento ja kulmat hyvät, voisi olla vähän ulospäinsuuntautuneempi. Korvat hyvin sijoittuneet. Erittäin hyvä luusto, erittäin hyvä rintakehä. Hyvin sijoittunut häntä. Terveet kulmaukset takaosassa. Erittäin hyvä lihaksisto , liikkuu kevyesti rullaten. Hiukan nuori turkki, Tarvitsee vielä linjakehitystä."

 Taas oli mukava tavata tuttuja Peke-ihmisiä ja etenkin Marjaa ja Siirin veljeä Pandaa. Panda pärjäsikin loistavasti näyttelyssä. Tuloksena oli Pu2 ja Pandan ensimmäinen sert sekä ROP-juniori. Onnea kovasti Marjalle, Pandalle ja tietysti kasvattajalle Marinalle.

Siiristä oli aivan ihanaa tavata muita Pekejä, etenkin Pandaa. Voitteko kuvitella, että Kangasalla ei tietojeni mukaan ole yhtään Pekeä Siirin lisäksi. Mikä puute! Näin ihana koira. Vappuajossa yksi koiraihminen sanoi minulle, hyvä valinta roduksi. Tipsuja (Tiibetin spanieli) on joka puolella, mutta Pekejä näkee harvemmin. Se on totta. Mitenkään en vähättele Tipsuja, minusta ne ovat todella viehättäviä koiria.