Onkin jo tovi vierähtänyt, kun viimeksi kirjoitin. Lomamme ajan 1 viikko, koirat oliva hyvässä hoidossa, turvallisin mielin lomailimme. Sunnuntaina olimme ilmoittaneet koirat Turun näyttelyyn ja sinne lähdimme toiveikkain mielin, Arvelinkin kyllä, että Siiri ei mielellään hallinäyttelyssä esiinny, mutta isäntä halusi, että myös Siiri esitetään, joten niin tehtiin. Ensin oli Baron vuorossa.

Baron olikin sitten JUN, Eri ja JUK 1, mutta ei saanut SA :ta syytä en tiedä, koska arvostelut olivat ihan hyvät. Tuomari oli Asley Reid Australiasta. Arvostelu oli seuraavanlainen:

Hyvässä kunnossa, hyvä pää ja ilme. Kaunis silmien koko  & väri. Avoimet sieraimet..Hieman auramaisuutta edessä tällä hetkellä. Hyvä runko.Hieman pitkä lanne. Hyvät takaraajojen kulmaukset. Turkin  koostumus ok. ikäisekseen. Ylälinja voisi olla parempi. Liikkuu hyvin, ihana luonne.

Siiri sitten ei nostanut häntää, mutta arvostelu oli silti oikein hyvä ja näin, että tuomari kyllä piti Siiristä paljon, harmitteli kun häntä ei noussut ollenkaan. NUO, H Siirin arvostelu oli seuraavanlainen.

Kunto ok. Pää & ilme hyvä, mutta kypsyy vielä. Hyvät silmät ja väri. Edestä hieman auramainen Hyvä runko, hyvä paino, turkki hieman pehmeä. Ikävä kyllä ​​häntä ei nouse ylös liikkuessa.

Sitten kotiin tullessa ajattelin kun Baron vartioi Siiriä ja haisteli koko ajan takapäätä. Katsoin ja huomasin, että juoksu oli alkanut. No ei ihme! Siiri on ollutkin niin vaisu. Onneksi portti oli jo asennettu ja laitetaan aina toinen aidan toiselle puolelle, vuorotellaan välillä. Ulkolutamme koiria kuitenkin yhtäaikaa ja tänään sai kuvattuakin heitä ulkona. En anna heidän olla keskenään ulkona. Mukana on oltava, vaikka tärppipäivät ovat vasta tulossa. Sitten pitää ulkoiluttaa erikseen. Kyllä Baron on kovin kiinnostuntut Siiristä nyt.