Siiristä on kivaa kun omat ihmiset ovat lähellä ja loma-aika on juuri sitä parhaimmillaan. Siiri on minulle kuin varjo, olen Siirin ihminen isolla iillä.  Mihin vain liikunkin sisällä ja ulkona niin Siiri seuraaa minua jokapaikkaan, saunaan, suihkuun  ihan kaikkialle, jos ovi laitetaan kiinni niin neiti odottaa oven takana. Käydään välillä mökillä ja välillä kotona, ulkona ollaan paljon. Sisällä vain, kun on todella kuumaa ulkona.

Eilen Siiri ole kylvyssä ja vihdoin sain leikattua nuo nenärypyn karvat, tämä kuva on otettu ennen leikkaamista. Nyt nenä näyttää niin hienolta. Se sujui aika helposti, vaikka sitä ensin laitetaan hanttiin niin sitten lopuksi Siiri antoi ihan rauhassa leikata. Herkkupalojen voimalla kaikki yleensä sujuu helposti.

Omassa pihassa riittää puuhaa aina, käpyjä putoilee männyistä, niillä on kiva leikkiä. Häntäkin on juuri oikeassa kohdassa ja on todella upean värinen mahtava häntä!

Ruohokin maistuu hyvältä.

Vesikippoja on ulkona ja sisällä.

Leikitäänkö?

Luulisin, että Siiri on aika onnellinen koira, joskus vähän yksinäinen ja kaveria vailla. Lenkkeillään joka päivä kaksi kertaa ja siellä aina tapaa koiratuttuja.