Pikkuhiljaa on Siiri palautunut ennalleen ja nyt alkaa normaali hauska Siiri olla taas valloillaan.  Leikkivät Baronin kanssa ja juoksevat ympäri pihaa, mitä ei ole tahtunut pitkään aikaan.

Siiri on luonteeltaan niin hauska. Siirin ilmeestä aina näkee milloin on kujeilu tuulella. Katsoo hauskasti hiukan sivuun ja on jähmettyneenä paikallaan ja sitten yhtäkkiä ponkaisee juoksuun ja yrittää hiukan ärsyttää Baronia mukaan ja menee niin lujaa, että Baron ei saa kiinni, Siiri on ketterä ja juoksee todella lujaa. Vahtia riittää kun nämä kaksi innostuvat! Siiri osaa myös vahtia  tyypillisesti kun ovat pihassa, Siiri vartioi portilla ja haukkuu, jos joku kävelee ohitse!

Baron on taas hyvinkin vartioiva ja aika tyypillinen pekeuros vahva ja voimakas! Baron kuitenkin hyvin huumorintajuinen ja hauska, näyttää tunteensa, kun on hyvällä tuulella näyttää myös sen ja osaa äännellä. Baronin mielihyväntunteet purkautuvat ilosella VOUVOUU haukulla, Jos Baronilla on joku lelu tai joku mitä on saanut hampaisiinsa niin siitä ei luovuta vapaaehtoisesti! Silloin pitää tehdä vaihtokauppaa tai sitten odottaa kun luovutta. Lelut ovat tärkeitä Baronille, erityisesti pallot ja yksi kumiankka!