Eilen aamulla harjattiin koirat ja lähdettin kohti Tampereen vinttikoirarataa koiranäyttelyyn. Olin ilmoittanut Siirin, kun kerrankin on näyttelyt lähellä. Meidän kehä oli vasta iltapäivällä. Katsoin, että pekejä oli 7 kpl. Odottelimme kaikessa rauhassa kehän alkamista, lähdin vielä pikku lenkille ja sillä aikaa olikin jo Siiri joutunut kehään ja isäntä aivan hermona Siirin kanssa kehässä, eikä tietysti saanut neitiä liikkumaan mihinkään.  Tulin paikalle viime tipassa ja sainkin  Siirin sitten liikkumaan kunnolla hienosti häntä pystyssä ja iloisena.  Ajoitus oli sen takia aikasempi, kun peruutuksia oli niin paljon 5 koiraa oli pois kehästä. Siiri joutuikin ensimmäisenä kehään ja saikin sitten hienosti Jun eri , JUK 1, tuomari oli Tarmo Viirtelä. Arvostelu oli seuraavanlainen.

"Kaunis pään muoto, purenta ok. Kovin pieni ja sisäänpainunut kirsu. Voimakas nenävekki. Kaunis ilme. Täyteläinen runko, joka on hieman pitkä lanneosasta. Tarpeeksi vahvat raajat. Hyvä häntä ja takaosa. Kaunis karva.Liikuu ajoittain ok. Itsepäinen käytös" ( tuli siitä kun ei oikein Karin kanssa suostunut liikkumaan)   Olin tyytyväinen tulikseen!

Siiri Jun eri, JUK 1. Tampere. Siiri on kaunis!

Baron 6kk eilen. Baron oli mukana turistina, opettelemassa. Ensi viikolla Baronin ensidepyytti samassa paikassa pentunäyttelyssä.

 

Eilen olikin aivan ihana syksyinen päivä, pitkästä aikaa aurinkoa.

Haimme tallista vielä Bentleyn ajettavaksi, kun näitä aurinkoisia kelejä ei tahdo enään olla.Ajelun jälkeen vielä kuvattiin koirien kanssa.

Ensi keväänä taas ajellaan seuraavan kerran!