Vietettiin juhannusta Pudasjärvellä. Matkaan lähdettiin kahden koiran kanssa. Tietysti Siirin ja Siirin bestiksen Helmin kanssa. Olimme ilmoittautuneet Rovaniemen Juhannus näyttelyyn. Tytär kasvattaa Lapinkoiria, Hippu Mirkan kasvatti oli myös ilmoitettu sinne. Juhannus menikin sateisissa merkeissä.

Täällä on hyvä kävellä, kun tällä tiellä ei koskaan kulje autoja.

Koiria oli paljon, tyttärellä on  kaksi omaa kasvattia, äiti ja tytär Hippu ja Pipsa ja yksi sijoituksessa oleva narttu Unni, joka oli saanut 6 ihanaa pentua 6 viikon vanhoja,pienillä koirilla oli hauskaa, kun saivat olla vapaasti ja leikkiä keskenään. Laumaan kuului vielä Chihuahua Jape. Unohtamatta isännän Karhukoiria Pimua ja Likkaa.

Pimu on oman mökkinsä katolla tähystämässä.

Likka on vielä pentu.

Siiri Mirkan kukkapenkissä.

6 viikon ikäinen Tyyne, ainoa, jolla on korvat jo pystyssä.

Jape rakastaa painia näiden pentujen kanssa, ovat niin samaa kokoa.

Pihassa on lääniä missä nämä voivat temmeltää.

Helmikin on tarkkana missä pennut liikkuu.

Osaavat olla niin hellyttäviä.

Näillä kahdella oli myös todella hauskaa yhdessä.

Helmikin nauraa.

Japella olikin nyt paljon vahdittavaa, kun oli vieraita koiria.

 

 

Sunnuntaina sitten lähdimme kohti Rovaniemeä, tytär hieman pelokkaissa tunnelmissa, sama tuomari oli edellisellä kerralla pitänyt Hippua liian lihavana. Ensin esitettiin Helmi, Ennastiinan Barbie. Mirka esitti ja se voittikin avoimenluokan ja sitten oli vielä paras narttu 3, vahinko, että siellä oli pari venäläistä kasvattia, jotka veivät sertit.

Helmi valmistautuu kehään valmiiksi laitettuna.

Helmi avoimen luokan voitto ja PN3.

Hippu saikin sitten kaikki mitä vaan voi toivoa. Eri1,Sa, paras narttu1,Sert,CACIB ja Vsp Huippuhienoa!

Siiri oli ensin sitä mieltä ettei nosta häntää, mutta sitten kulki jo reippaasti häntä pystyssä.

12 kiinapalatsikoiraa oli kehässä ja Juniorikluokassa oli 3 narttua, Tuomari ei pitänyt mustista koirista, aivan upea musta uroskin sai EH:n. Tuomari jakoi vihreitä ja keltaisia nauhoja aika tavalla. Vain voittajat saivat punaiset nauhat. Vaaleat koirat olivat tuomarin mielestä parhaat. Aika merkillistä. Tyttäreni jutteli kehän laidalla ruotsalaisen kasvattajan kanssa, joka oli sitä miletä, että Siiri oli paras omassa luokassaan.  Liikkeet olivat parhaat!

Siirin arvostelu, Tuomari oli Irina Poletaeva

"Good type. A pit light (luulisin, että tarkoittaa tuolle leveyttä) Good shape of skull. Strongly developed wrinkle over the nose. Should better expression. Good neck and topline. Need better tail carriage. Still needs time for final developing, espesially in ribeage. Enough angulated. Typical movement. Coat promising but still a pit puppish."