Eilen olimme Vaasan KV näyttelyssä. Lähdimme varhain jo ennen klo 4 ajelemaan. Auto oli lastattu 3lla Kiinan harjakoiralla ja Siirillä.  Matka sujui  melko joutuisasti hyvässä seurassa. Vaasassa olimme klo 8 jälkeen. Kiinan harjakoirat olivat kehässä klo 9 ja Peket sitten klo 11. Harjakoirat pärjäsivätkin hyvin. Pekejä oli 15 kaikkiaan  ja niinhän siinä sitten taas kävi, että Siiri oli yksin sarjassaan, ja pakokauhu iski ja epävarmuus, häntä ei noussut ja Siiri oli epävarma. Pelotti vähän, kun oli isossa hallissa oli paljon haukkuvia koiria, jotka eivät tunnu jostain syystä olevan neidin mieleen. Tuomarin kohtaaminen meni ihan hyvin ja pöydällä tutkiminenkin. Siitä sitten kun piti lähteä vielä kävelemään Siiri nosti jo hännänkin ylös ja seisoi todalla kauniisti. Siiri sai EH, joka on hyvä. Arvostelu oli hyvä jälleen kerran, tuomarina oli Veli-Pekka Kumpumäki

" Hyvän sorttinen nuori narttu, jonka tulee vielä tukevoitua rintakehältään. Vielä kapeat kasvot ja kuono osa. Kauniit tummat silmät. Riittävä eturinta. Sopiva luusto. Kaipaa lisää  itseluottamusta, voisi esittää häntänsä tomerammin tomerammin. Hyvä karvapeite."

Kamerakin unohtui kotiin aamuhässäkässä,  saan Siiristä kuvia myöhemmin.

Kati sai meidät taas innostumaan Matc Showsta, joka oli lähellä, ihan harjotusajatuksella. Kyllähän sitä kokemusta tarvitaan sekä Siiri että emäntä. Siirihän sitten tuntui kuin olisi päässyt asiasta oikein kunnolla kiinni ja nyt käveltiin niikuin aina oltaisiin oltu kehässä ja häntä tomerasti pystyssä koko ajan. Siiri saikin sitten heti punaisen nauhan ja loppukilpailussa Siiri oli komeasti  3:s ja sai sitten keltaisen ruusukkeen. Hienoa, pikku hiljaa harjoitus alkaa menemään perille. Vaikka kisa oli parkkihallissa ja koiria haukkui ihan vieressä ei Siiriä pelottanu ollenkaan. Oli ilo viedä Siiriä kehässä  Liitän myös videon Siirin hienosta kävelystä. 

Match Show parkkihallissa

Neiti seisoi hienosti ja häntä oli pystyssä!

Tuloksena upeasti kolmas sija ja ensimmäinen ruusuke. Hyvä Siiri.