Taas onkin aikaa kulunut tämän kirjoittamisen kanssa. Ulkoa ei enää tartu roskia turkkiin niinkuin alkukeväästä, nurmikko kasvaa ja luonto puhdistuu vauhdilla. Otimme ensin kuvia meidän kävelyretkellämme ja näimme ihanan voikukkapellon, jossa juostiin koirien kanssa. Koirat saivat juosta vapaana.Voikukat ovat niin ihania ja terveellisiä. Siiri voikukkapellossa.
Siiri kurkkii Baronin takaa.Voikukat ova niin kauniita näin alkukesäsällä, koiratkin tykkäävät.Helluntaita vietimme mökillä ja tässä kävelyllä metsätiellä.Tieltä on niin hauskaa loikkia tien sivuun pellolle.Välillä Siiri laittaa juoksuksi niin ettei Baron saa kiinni.Välillä ollaan pellossa.Apua minä hukun heinikkoon.

Pikku Tintti tuli vierailulle.
Baron tutustuu Tinttiin.Mökille tehtiin koirille aitaus pihaan, ei tarvitse vahtia joka hetki.Aitaus portiia vailla valmis.RantasaunaLaiturin järvinäkymät.Järvellä nähtiinkin kuikkapariskunta, joka on palannut pesimäseuduilleen.On se upea lintu ja mitkä värit.Linnut viihtyvät aivan laiturin läheisyydessä.Tähystyspaikalla verannalla.Koira-aita estää koirien rantaan menon hyvin.